Portvagt

Øg sikkerheden med en portvagt

Det er desværre mere almindeligt end ualmindeligt, at tyverier fra byggepladser og virksomheder sker både i dagtimerne og aftentimerne. Det fører store økonomiske omkostninger med sig. Men med en portvagt fra ABA Vagtfirma, får du mere kontrol over, hvilke personer, biler, lastbiler med mere, der får adgang til din byggeplads eller virksomhed.

Det giver ikke kun dig en større sikkerhed og ro. Det gør det også for dine medarbejdere, som dermed i højere grad kan koncentrere sig om deres arbejdsopgaver.

Kontakt os for et uforpligtende tilbud på portvagt

Som professionel og erfaren portvagt gør vi vores ypperste for, at indbrud og hærværk ikke sker, samt at du og medarbejderne føler sig trygge, når de er på arbejde. Vores vagtservice er højeste kvalitet, som vi udfører efter dine ønsker og behov. Dette er vigtigt for, at du føler dig tryg ved løsningen.

Kontakt os gerne for et uforpligtende tilbud enten ved at ringe eller sende os en mail. Så ser vi sammen på, om ikke vi kan skræddersy en løsning til dig.

Hvilke opgaver kan en portvagt tage sig af?

Hos ABA Vagtfirma stiller vi vores portvagter til rådighed til mange forskellige typer af opgaver. Vagterne har stor erfaring med at:

  • Kontrollere varer
  • Kontrollere personer
  • Kontrollere køretøjer
  • Udstede adgangskort
  • Udføre stikprøvekontroller
  • Foretage rundering
  • Diverse ADHOC-opgaver

Det er dig som bygherre eller kunde, der bestemmer mængden af kontrollen, der skal udføres af vores portvagt, ligesom det er dig, der bestemmer, hvilke adgangs- og udgangskrav, der skal efterspørges.

Har du brug for, at portvagten foretager andre sikkerhedsrelaterede opgaver, er dette også noget, der kan lade sig gøre. Vigtigt for os er også at nævne, at du altid kan regne med, at vores portvagter opfører sig anstændigt, smilende og med respekt, da vi som vagtfirma er meget opmærksomme på, at portvagten er virksomhedens ansigt udadtil.