Dørmand

Dørmand

Skal du holde en stor firmafest, arrangere en indendørs koncert eller noget helt tredje? Eller har du bare brug for, at der hver aften står en dørmand uden for restauranten for at sikre, at alt forløber, som det skal? Så kan vi med vores dygtige og handlekraftige dørmænd hjælpe dig. For med en dørmand, vil du som arrangør eller restaurationsejer kunne slappe helt af, da dørmanden søger for at klare eventuelle problemer, der nogle gange kan opstå ved festlige begivenheder.

Vores vagter er uddannet til at udvise en dialogbaseret og meget imødekommende tilgang, da det afværger langt de fleste problemer og giver gæster og kunder en rigtig god oplevelse.

Vores dørmænd er professionelle og veluddannede

Når du lejer en dørmand hos os, kan du være sikker på at få en erfaren og veluddannet mand til at stå i døren. Vores dørmænd har alle gennemgået relevant uddannelse, da det sikrer den professionalitet, som du forventer.

Vores dørmænd kan påtage sig vagtopgaver til mange forskellige typer af arrangementer, ligesom vi også stiller dem til rådighed foran diskoteker, caféer, barer med flere.

Kontakt os gerne for at høre nærmere om mulighederne.

Hvorfor leje en dørmand fra ABA Vagtfirma?

Vagter fra ABA Vagtfirma møder altid op til opgaven iklædt uniform, da det sikrer autoritet og respekt fra gæsterne. Derudover der er en længere række fordele, som sikrer dig et godt arrangement eller en god aften:

  • Du slipper for ubudne gæster
  • Konflikter og kontroverser bliver håndteret professionelt
  • Du får et vågent øje
  • Du får en vagt, der sikrer at alle gæster har det godt
  • Du og dine gæster kan føle sig trygge

Vil du derfor gerne have en aften, hvor alting glider let og alle er i godt humør, er det en god investering at leje en dørmand for en aften eller så længe, arrangementet forløber.