Brandvagt

Professionel brandvagt til varmt arbejde

Har du brug for en brandvagt i forbindelse med en koncert eller overnatning på en skole? Hos ABA Vagtfirma råder vi over dygtige brandvagter, der effektivt og professionelt kan bidrage til, at nødvendige sikkerhedsbarrierer etableres og ikke mindst opretholdes.

Når der afholdes en begivenhed, der involverer mange mennesker, bør en eller flere brandvagter være til stede for at sikre, at sikkerheden er helt i top, og at en eventuel farlig situation kan håndteres professionelt og effektivt – og den eller de brandvagter finder du hos os.

Til hvilke arrangementer tilbyder vi en brandvagt?

Hos ABA Vagtfirma stiller vi brandvagter til rådighed til alle former for varmt arbejde. Det betyder, at du kan bl.a. få en eller flere af vores brandvagter ud ved følgende:

  • Svejsearbejde
  • Skæring med vinkelsliber
  • Arrangementer med overnatning i haller og på skoler
  • Messer
  • Udendørs arrangementer

Det og meget mere tilbyder vi vores hjælp til. Har du brug for en brandvagt, er du velkommen til at ringe på telefon XX XX XX XX eller skrive en e-mail til XX@XX.

Hvad kan du forvente af en brandvagt fra os?

Når du hyrer en af vores brandvagter, kan du forvente, at vedkommende i bygninger sørger for at tjekke, at røgalarmen virker som den skal, at branddøre er lukkede, og at nødudgange holdes fri.

Derudover sørger vagten for at holde et skarpt øje og – hvis nødvendigt – afværge situationer, hvor der kan opstå en brand. En brandvagt er derfor et ekstra sæt øjne, der udelukkende holder øje med, om sikkerheden omkring brandfare er i orden både ude og inde.

Når en koncert skal afholdes udenfor, eller mange mennesker skal overnatte i en hal i forbindelse med en sportsbegivenhed eller træningslejr, vil en brandvagt hurtigt kunne træde til og handle professionelt, hvis en brand skulle opstå. Dermed undgår man, at panik spreder sig blandt deltagerne.

Du kan derfor være sikker på, at vores vagter er ansvarlige både for brandslukning samt for gæsternes sikkerhed, og at de er uddannet til at kunne sikre et trygt arrangement for alle.