Alarmpatrulje

Alarmpatrulje til virksomheder, butikker og private hjem

Vil du gerne føle dig sikker og have en alarmpatrulje til at komme, hvis alarmen går? Med en alarmpatrulje fra ABA Vagtfirma kan du være sikker på en hurtig respons- og udrykningstid, hvis der skulle ske det, at din alarm i hjemmet, butikken eller virksomheden går. Den hurtige responstid sikrer, at risikoen for større skader minimeres.

Professionel og effektiv håndtering

Når du indgår en aftale med os omkring alarmpatrulje, kører vi enten ud efter aftale, eller når alarmen går. Med en alarm forbundet til vores system gør det os i stand til at kunne rykke ud med det samme og være på stedet inden for ganske kort tid.

Når vores alarmpatrulje ankommer, gennemgår de bygningerne og udendørsarealer i forhold til hurtigt at kunne lokalisere problemet. Årsagen til alarmen kan netop være mange: det kan skyldes alt lige fra en opstået brand til indbrud eller en vandskade.

Med afsæt i deres ekspertise og erfaring får vagterne hurtigt et overblik over, hvad det drejer sig om, hvorefter de sætter ind med de nødvendige procedurer, som årsagen til alarmen påkræver.

Vi patruljerer gerne flere gange i døgnet

Har du det bedst med at være på forkant, kan du også indgå i en fast aftale med os, hvor vi på forskellige tidspunkter af døgnet jævnligt tilser din virksomhed eller butik. Ved at indgå i sådan en aftale, kan du præventivt forhindre problemer, før de når at opstå eller give dine medarbejdere en større tryghed.

Hvorfor vælge os som alarmpatrulje?

ABA Vagtfirma er et professionelt firma med mange vagtopgaver og alarmpatruljer hvert år. Det sikrer dig en hurtig udrykningstid, hvilket i sidste ende sikrer, at du får den professionelle hjælp, du har brug for, hvis uheldet en dag skulle være ude. Når alarmen går, rykker vi ud og forlader ikke stedet, før din virksomhed eller butik igen er sikret. Vi er derfor et sikkert og trygt valg.